Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Jak na křupavé a chutné houstičky podle babičky? Vláčnost zajistí sádlo a podle jednoduchého receptu to zvládne každý
Výborné hrníčkové palačinky jsou báječně jemné a vláčné. Těsto nechte půl hodiny v lednici, budou lépe držet
Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Křehká kolečka nebo srdíčka - vánoční (nebo Velikonoční) cukroví Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 milluskaH 55 min