Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Vanilkový pudinkový krém do cukroví: Hedvábně jemný, hladký a voňavý vylepší linecké, košíčky i slepované ořechy
Vyhodnocení a odměny nejaktivnějším uživatelům webu Toprecepty.cz v roce 2025. Nejlepší jsme díky vám!
zizala uvařila 10. 9. 2012 18:19 Fermentování bylin na čaj 0 0 3. dobře zabalíme do utěrky a necháme 24 hodin Okomentovat
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká