Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
Skromná kuchyně: 5 tipů, jak využít strouhanku ze starého pečiva. Hodí se na knedlíky a těstoviny, do sekané i štrúdlu
Jak na kokosky, které jsou hned měkké: Cukrářka Andrea z Hliněné bašty nám poskytla svůj léty prověřený recept
Pět tipů na jedlé dárky nejen k Mikuláši: Čokoládové pralinky se rozplývají na jazyku a müsli tyčinky jsou slaďoučké i bez cukru