Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Jak dlouho a jak správně smažit holandský řízek? Díky trikům šéfkuchařů už nikdy neuděláte chybu a výsledek bude skvělý
MamlajdaD uvařila 31. 7. 2020 23:25 Hladovice - staročeská zelná polévka (lidový pokrm) 0 0 Okomentovat
8 foto Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
Masopustní tvarohové koblihy krok za krokem: Důležité je pohlídat hustotu těsta a správnou teplotu oleje na smažení
Pečené brambory se sýrem a slaninou v horkovzdušné fritéze: Křupavou lahůdku máte za chvilku a vyjde na pár korun