Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Johanka128 uvařila 22. 4. 2018 17:49 Hovězí kousky s česnekem a bylinkami na červeném víně 0 0 Okomentovat
Silikonové formy na cukroví nestojí majlant a dobře se s nimi pracuje. Jen nesmíme udělat častou začátečnickou chybu
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku
Flake pastry: Jednoduché listové těsto je hotové za patnáct minut, zvládne ho i začátečník, důležité je správně použít máslo