Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Víno červené

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie317 kJ /
76 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Boloňské špagety Videorecept

Boloňské špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Známou boloňskou omáčku připravíme tentokrát se špagetami. Základem omáčky je cibule, mrkev, celer a hlavně rajčata, nesmí chybět mleté hovězí maso. Uvařené špagety na…

LucyAsh

120 min

Boloňská omáčka Videorecept

Boloňská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Boloňská omáčka, kterou můžete znát také jako ragú alla bolognese, je výborné zimní jídlo. Výrazná chuť pomalu dušeného masa ve spojení s čerstvými těstovinami vás…

aadulka

120 min

Guláš z jeleního masa Videorecept

Guláš z jeleního masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pořádným guláškem potěšíte hlavně muže, ale věřím, že ani ženy neodmítnou talíř s pořádnou porcí masa a božskou vůní po vínu, bylinkách a divokém koření. Jako přílohu…

suslajda

200 min

Kančí guláš Videorecept

Kančí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ačkoliv nás zvěřinové hody vždy přitáhnou někam do myslivny, když seženete dobré maso, můžete vyzkoušet zvěřinu i doma, například guláš z divočáka, respektive kančí…

Jitka B

80 min

Punč

Punč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Punč je výborný zahřívací nápoj v zimních dnech. Je plný alkoholu, takže nevhodný pro děti, ale pro dospělé je po dnu stráveným třeba na sjezdovce požehnáním. Dětem do…

Manka47

20 min

Vánoční punč Videorecept

Vánoční punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vůně a chuť vánočního punče patří ke svátkům neodmyslitelně tak, jako stromeček nebo linecké cukroví. Pokud punč vůbec neznáte nebo chcete připravit jiný než ten, co…

Jituska

20 min

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Guláš ze srnčí kýty Videorecept

Guláš ze srnčí kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…

Gabina_I

130 min

Zapečené těstoviny s mletým masem

Zapečené těstoviny s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tento recept si jistě zamilujete pro jeho snadnou přípravu a obměnu klasiky jako jsou "boloňské" těstoviny. Masovou směs si připravíme na červeném víně a pak už jen…

topi20

60 min

Hovězí Stroganov se žampiony

Hovězí Stroganov se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Hovězí Stroganov je pokrm pocházející z kuchyně ruské šlechty, který se rozšířil po celém světě. Má mnoho verzí a není tak zcela jasné, která je ta pravá. Všichni totiž…

RubyRom

50 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…

RubyRom

105 min

Daňčí ragú

Daňčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…

evosheek

80 min

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Se šípkovou nebo se zelím? Hláška známá z českého filmu. A my vám přinášíme recept zrovna na tu šípkovou. Kančí kýtu podáváme s bramborovým knedlíkem a polijeme…

nofrona

180 min

Lotrinské těstoviny

Lotrinské těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso velmi často zapékáme se smetanou a různým kořením. Šetříme tím čas a navíc máme jistotu, že pokrm nebude vysušený, bude šťavnatý a velikost porce si nabere…

Fokuska

50 min

Daňčí maso na kořenové zelenině

Daňčí maso na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…

mari1912

90 min

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme…

terezicka1

100 min

Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…

terezicka1

120 min

Kořeněné svařené víno

Kořeněné svařené víno

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Všechny suroviny kromě vína a brandy nasypeme do kastrůlku a zahříváme až do okamžiku, kdy se cukr rozpustí. Poté přilejeme víno a zahříváme, dokud není směs horká …

Kančí na červeném víně

Kančí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá…

senky

325 min

Bažant nadivoko

Bažant nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou…

poslirecept

120 min

Masová směs na špagety

Masová směs na špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Masová směs v rajčatové omáčce jako variace na boloňské ragú vám jistě zachutná. Výbornou chuť jí dodává orestovaná anglická slanina a červené víno. Je dobré si pro…

kucerova45

40 min

1 2 3 31