Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
vybusna uvařila 20. 9. 2010 08:40 Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini 0 0 Okomentovat
Vepřové maso Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini vybusna 90 min
Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Odborníci radí, jak zacházet se zaplavenými potravinami: I neotevřené konzervy je nutné dvakrát omýt, pozor si dejte hlavně na vodu