uvařila 26. 10. 2012 11:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2012 11:36
mouka polohrubá, vejce, cukr krystal, sůl, kypřící prášek do pečiva, jahody, voda, jahodová marmeláda, aroma, voda, želatina, mléko, žloutek, cukr vanilkový, cukr krystal, smetana ke šlehání
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
10 nejlepších jídel s bylinkami: Zkuste skvělé placky, pomazánku nebo bylinkový chlebíček
Dokonalý medovník voní po medu a je krásně vláčný. Zkuste jej podle našeho receptu!