Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
30 foto Upečeme to, co mají naši diváci nejraději, říká Tereza Bebarová o nové řadě Buchet po ránu a slibuje i zlepšováky
Mozzarellové lívanečky se špenátem, česnekovým dipem a zeleninou (Dělená strava podle LK - Zvířata Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 20 min