uvařil 6. 7. 2015 16:35
nakonec dozdobíme polevou a sypáním podle své fantazie
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 7. 2015 16:35
nakonec dozdobíme polevou a sypáním podle své fantazie
vejce, cukr krystal, máslo, mouka hladká, kypřící prášek, kakao, jablko, povidla švestková, poleva čokoládová
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Trápí vás špatné spaní a noční můry? Může za to i to, co jíte!
Španělská studená polévka gazpacho z rajčat příjemně osvěží i ochladí a s přidanými krutony i skvěle zasytí
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle