uvařil 10. 11. 2014 19:38
Z tužší hmoty tvarujte koule o průměru 4 cm, do jejichž středu vtlačíte po kandované třešni a nechte je v chladu ztuhnout
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 11. 2014 19:38
Z tužší hmoty tvarujte koule o průměru 4 cm, do jejichž středu vtlačíte po kandované třešni a nechte je v chladu ztuhnout
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mouka polohrubá, kakao, sůl, pomeranče, kypřící prášek do pečiva, tvaroh měkký, cukr krupice, cukr vanilkový, citron, čokoláda bílá, med tekutý, máslo, pudink vanilkový bez vaření, třešne kandované, máslo, mouka hrubá
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Nejlepší slaná snídaně? Jednoznačně hemenex! Jak šunku s vejci dovést k dokonalosti?
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou