uvařila 20. 11. 2012 14:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2012 14:15
cibule, sádlo, kmín drcený, mouka hladká, vývar masový, houby sušené, vejce, petrželka zelená, sůl
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Nejlepší masové kuličky jsou ty ze Švédska: Připravte si je podle originálního receptu!
Slaná snídaně na vidličku: Pečená vejce s houbami nebo bramborovou frittatu si zamilujete