Jak připravit znojemský nálev na okurky? Tradiční recept zajistí sladkokyselou chuť, kterou si pamatujete z dětství
Jak na ty nejlepší řízky z cukety? Takto zajistíte, aby byly krásně křupavé, důležitý je rovněž správný výběr cukety
isindy uvařila 29. 6. 2011 21:03 Korpus na dort - jeho plnění a potahování marcipánem 0 0 obr.2 Okomentovat
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání
Náš život s celiakií: Bezlepkový chléb děláme už jedině podle Josefa Maršálka. Naše Áňa jiný ani nechce