Korpus na dort - jeho plnění a potahování marcipánem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud chcete upéct a ozdobit dort, tento recept vás krok za krokem provede plněním a potahováním dortového korpusu. Korpus i krém můžete zvolit dle vlastní chuti a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud chcete upéct a ozdobit dort, tento recept vás krok za krokem provede plněním a potahováním dortového korpusu. Korpus i krém můžete zvolit dle vlastní chuti a…
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
Je to sice kalorická bomba v podobě tučného tvarohu a smetany, ale kdo by nezhřešil, když je to tak dobré! Jemný piškot ochucený rumem se rozplývá na jazyku a šlehačka s…
Občas se při pečení stane, že nám zbyde korpus. Nemusíme jej hned vyhazovat, ale můžeme z něj vytvořit skvělé nepečené cheesecake kuličky. Mascarpone a korpus spojíme,…
Do pekárny nalijeme tekuté suroviny, na ně nasypeme sypké a necháme ji pracovat. Po vykynutí vyndáme těsto na vál, zpracujeme v bochánek, vložíme do dortové rozdělávací…
- Z výše uvedených surovin na korpus umícháme hladké, lité těsto .Nalijeme do dortové formy vyložené pečícím papírem a v předehřáté troubě pečeme při 180 stupních cca 40…
Tento dort připravíme z kakaového korpusu, který je díky jablkům příjemně vláčný. Korpus pokapeme rumem a potřeme vanilkovým pudinkovým krémem. Na závěr dort zalijeme…
Upečeme malý a velký korpus, posadíme asymetricky na sebe a pak už si jen hrajeme s čokoládou a marcipánem.
Upečeme malý a velký korpus, posadíme asymetricky na sebe a pak už si jen hrajeme s čokoládou a marcipánem.
Ingredience na krém vyšlehám ve vyšší nádobě do hladka a husta.Do kastrůlku pokrájíme jahody na drobno, přidáme cukr, limetkovou šťávu a kůru, přilijeme trochu vody a…
Do uzavíratelné misky nalijeme smetanu, přisypeme crém Olé a nakrájené broskve. S miskou klepeme dokud smetana neztuhne. Připraveným krémem potřeme korpus a dáme přes…
korpus dole v příloze. uvnitř: šlehačku ušleháme se ztužovačem, pomažeme na 2x prořízlý korpus a jen jednu vrstvu poklademe ovocem. Krém: dole v příloze, jako mé…
Medovník jsem obložila oplatkama, svázála stuhou a vystlala jsem to potr. folií, aby to nenavlhlo. Čirou želatinu jsem udělala podle návodu, vylila na plech a po…
Tento krásný dort připravíme ze dvou druhů korpusů, jeden ochutíme strouhanou kokosovou tyčinkou a kakaem. Pokapeme je rumem, potřeme směsí z lesního ovoce a pařížským…
Žloutky ušleháme s horkou vodou a moučkovým cukrem na hustou pěnu. Postupně přimícháme mouku smíchanou s ořechy a práškem do pečiva. Nakonec ručně vmícháme z bílků…
Postup korpus: Mouku, kakao a kypřící prášek smícháme dohromady Bílky ušleháme z 1/3 cukru a žloutky z 2/3 cukru spolu s olejem, mlékem a vanilkovým cukrem. Pak žloutky…
Korpus rozmělníme v míse na drobno. Z 200 ml mléka, 1 PL cukru a půlky sáčku pudinku klasicky svaříme pudink. Ještě horký jej vlijeme do mísy k rozmělněnému korpusu.…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami