Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
pipre uvařila 26. 7. 2009 07:23 Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák 0 0 Okomentovat
Bramborová jídla Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák spagetka 30 min
Brambory zapečené s mletým masem a majolkovou směsí: Vynikající oběd či večeře, kde můžete využít zbytky z lednice
UHO, poháry z „mlíčňáku“, gothaj s cibulí nebo džus v plechovce aneb Co jsme jedli a pili za socialismu