Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
pipre uvařila 26. 7. 2009 07:23 Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák 0 0 Okomentovat
Bramborová jídla Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák spagetka 30 min
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Zhubnout do plavek? Nesmíme zapomínat na vajíčka, říká nutriční poradkyně Petra Krajčinovič, pak půjdou kila dolů skvěle
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu