Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
hoskovavl uvařila 17. 4. 2011 05:24 Krokodýl - dort č. 7 0 0 vážil 9 kg - už nikdy nic tak velkého. Okomentovat
5 foto Prvorepubliková kuchyně v novém pořadu Labuť u sporáku: Milovaný dort Emy Destinnové snadno zvládnete upéct doma
Netradiční buchtičky s krémem podle Viktorie z MasterChefa: Do deseti minut máte perfektně chutnající sladké jídlo
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 ivulinka 40 min