uvařila 14. 6. 2013 10:54
Postup přípravy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 6. 2013 10:54
Postup přípravy
prsa krůtí, šunka, sýr plátkový, sůl, pepř, mouka hladká, vývar drůbeží, mascarpone, cibule, paprika sušená sladká
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Češi ho už sto let baští jako diví. Kde se vzal vlašský salát a proč ho máme nejradši s rohlíkem?
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience
Znáte švédské koblížky semlor? Tuhle masopustní dobrotu s mandlovou náplní a vůní po kardamomu si zamilujete!