Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
bouma.music uvařil 1. 3. 2014 12:48 Kuřecí prsíčko s nivovo-smetanovou omáčkou v parním hrnci 0 0 Okomentovat
Čínský nový rok a sedm šťastných jídel: Čínské knedlíčky i jarní závitky přinášejí bohatství, nudle zase dlouhověkost
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
26 foto Fotografka Monika Vychodilová: Když fotíte jídlo, je potřeba zachytit atmosféru. V mobilu k tomu pomůže i šikovná aplikace