Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká
Zapečená brokolice se šunkou a sýrem: Na šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku je třeba správně uvařit zeleninu, aby zůstala křupavá
Mrkvový flan je nadýchaný, dokonale vláčný a jemný nákyp, který efektně vypadá, luxusně chutná, a přitom je levný a rychlý
Bílá polévka s liškami / kuřátky (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita