Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Ver.chal uvařila 16. 3. 2019 20:07 Kuřecí závitky s nivou a pečené brambory 0 0 Kuřecí závitky s nivou Okomentovat
Koprové brambory: Levné jídlo z brambor voní anglickou slaninou a doplněné smetanovou omáčkou chutná božsky
Princ William musí posilovat nervy. Vejce a toust ráno, vydatné mac ´n´ cheese nebo oblíbený čokoládový dort jsou to pravé