Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Libulka uvařila 16. 6. 2018 11:41 Langoše (na týden) 0 0 hodně česneku, sýra a extra ostrého kečupu - mňam :D Okomentovat
Božské buchtičky s krémem podle Těhotnýho kuchaře: Dokonalý krém voní vanilkou a rumem a zjemněný je smetanou
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment