Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Vareniste.cz uvařila 26. 8. 2015 09:06 Listové košíčky s pórkem, modrým sýrem a ořechy 0 0 Okomentovat
Celestýnské a fritátové nudle jako parádní doplněk nejen do vývaru. Tyhle vylepšené palačinky si zamiluje každý
Jak na tu nejlepší vajíčkovou pomazánku? Výraznou chuť jí dodá hořčice, barevnost medvědí česnek, petrželka či kopřivy