Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
HankaPu uvařila 25. 1. 2010 12:51 Listový závin od babičky Emilky 0 0 Listový závin od babičky Emilky Okomentovat
28 foto Zelňačku podle Péti z MasterChefa pochválil i Jan Punčochář: Je od mojí prababičky, svěřil se soutěžící
13 foto Tereza Bebarová zve na novou řadu Buchet po ránu: I já jsem důkazem, že pečení není nic složitého, říká se smíchem
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná