Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
spagetka uvařila 28. 5. 2012 20:46 Masíčko s cibulí a bramborem v mikrovlnce 0 0 v pečícím sáčku Okomentovat
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé
Maličké koláčky rumáčky: S vůní rumu a tvarohovou nádivkou s rozinkami jsou dokonalé a zachutnají všem
7 foto Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě