Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
misza uvařila 25. 6. 2011 17:25 Máslové šťouchané brambory 0 0 Máslové šťouchané brambory Okomentovat
Krupicový koláč: Nepečený dezert s chutí krupicové kaše voní máslem, kakaem a skořicí a připravíte jej během chvilky
5 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Naše redaktorka usmažila „odpad"! Chipsy z bramborových slupek ale chutnají překvapivě dobře
Pikantní ragú z václavek s těstovinami: Levné jídlo, které překvapí výtečnou chutí a snadnou přípravou