uvařil 1. 7. 2009 20:01
masové knedlíčky v kysaném zelí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 7. 2009 20:01
masové knedlíčky v kysaném zelí
rýže, olej, plecko vepřové, cibule, pepř mletý, česnek, sůl, vejce, slanina, strouhanka, zelí kysané
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
Nevyhazujte slupku od banánu! Dá se jíst, vylepší chuť masa a vyleští i boty
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje