Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové knedlíčky v kysaném zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 6. 2009 19:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 498 kJ / 1 314 kcal
Bílkoviny78,95 g
Tuky48,12 g
Vláknina20,12 g
Cholesterol436 mg
Sodík5 360 mg
Sůl13,30 g
Sacharidy131,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj: kniha Selská kuchyně, autoři Jana Duží a Vladimír Horecký.

Neočekávám žádné bodíky, ale dávám šanci někomu kdo může získat tři bodíky do začínající soutěže, protože recept bude zítra starší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Kelisova

14. 11. 2019 16:10

<3:-Q:yes::yes::yes:

Viera

4. 8. 2009 11:20

som tu nová a hneď som sa pristavila na guličkách s kyslou kapustou sprvím si to cez víkend :-D

mirca81

28. 7. 2009 19:19

Jeníku, takovou dobrůtku určitě vyzkouším:-p;-). Posílám plusový bod:-*:-8.

JanaDorazinova

7. 7. 2009 23:25

No, vybusna to dobře okomentovala, ta má přehled, co? Já dávám plus Jendovi;-):yes::yes::yes:

Jenda1

1. 7. 2009 20:16

Neodolal jsem a po těch vašich komentářích dnes udělal na večeři;-) a byl jsem pochválen:-).
A jak jsem na to šel? Pánev wok, uzená slanina na kostičky, vyškvařit, přidat najemno nakrájenou cibuli, lehce dorůžova, přidat kysané zelí, zalít bujónem a když směs začne vařit, vkládat masové kuličky. Před dokončením jsem přidal trošku roztřepky (záklechtky) z hladké mouky.
Masové kuličky ze směsi stejné jako u klobásníků http://www.toprecepty.cz/recept/4475-klobasniky/,, pouze jsem tam přimíchal opranou rýži. Není třeba rýži předvařovat, za dobu dušení krásně změkne a natáhne do sebe všechny vůně:-O;-).

Eliza

30. 6. 2009 22:36

Jeníčku, tvoje fotky jsou vždy pěkným pokoukáním, takže je to škoda... No, asi jsi neměl uvařeno...:-) Dělám podobnou verzi, jen podstatně jednodušší. Kuličky z koupeného mletého dušené v kysaném zelí. Je to dobrůtka, pokud se dobře dochutí a udělá...:-p

tejaja

30. 6. 2009 22:00

Bez ohľadu na kuchárku Horeckých, guličky v kyslej kapuste robíme roky http://www.toprecepty.cz/recept/2611-kulicky-v-kys...
A ak môže Horecký opisovať recepty z časopisu Život, prečo by nemohol Jenda opísať Horeckého, však ?
Guľky sú výborné:yes:

Jenda1

30. 6. 2009 20:32

:-)):yes:

vybusna

30. 6. 2009 20:31

tak davam plusko janovi duzimu a vladimirovi horeckemu:-p

Jenda1

30. 6. 2009 20:26

vybusna, já jsem jen otevřel kuchařku a opsal recept:-//:no:

vybusna

30. 6. 2009 20:05

a ja ti just ten bod dam, pretoze kde je kysla kapusta....tak to musi byt bajecne jedlo...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: masove kulicky v zeli masové kuličky v kysaném zelí masové knedlíčky masové klopsy s kysaným zelím masové kuličky na zelí masove kulicky se zelim maso na kysaném zelí masové klopsy mleté maso kysane zeli masové koule v zelí klopsy se zelím kuličky z mletého masa v kysaném zelí masove knedlicky v kapuste klopsy v zelí jak pripravit kysane zelí masove klopsy s kyselym zelim co je tofu recept na masove koule s kysanym zelim babica-mleté maso se zelím mleté maso v kysaném zelí

Suroviny: rýže, olej, plecko vepřové, cibule, pepř mletý, česnek, sůl, vejce, slanina, strouhanka, zelí kysané

TopRecepty.cz

Masové knedlíčky v kysaném zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5Oj