Řízky z býčích žláz: Zapomenutá delikatesa má jemné maso podobné kuřecímu a před obalením potřebuje mléčnou lázeň
Snadný trik, jak vypěstovat rajčata z jednoho plodu ze supermarketu: Do 15 dnů máte vzrostlé sazeničky a prakticky zadarmo
Buchty po ránu: Jednoduché tvarohové řezy podle Josefa Maršálka voní jahodami, jsou svěží a zvládnete je udělat do půl hodiny
jarda Kadic uvařil 21. 9. 2016 13:06 Karlovarský knedlík, z televize okoukaný a s úspěchem vyzkoušený 0 0 Karlovarský knedlik Okomentovat
Hledali jsme nejlepší chlebíčky v Brně. Kromě tradičních a nudných za 41 Kč jsme našli i originální skvosty za 56 korun
28 foto Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji