Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Colombo65 uvařil 28. 9. 2015 19:35 Mořský vlk s citronovým pepřem 0 0 Mořský vlk s citronovým pepřem Okomentovat
6 foto Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Rajčatový koláč zavoní kombinací skvělých sýrů a bazalky. Jednoduchou přípravu přitom zvládne i kuchařský amatér