Mořský vlk s citronovým pepřem

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 10 minut 2 porce Ryby 2 názory

Suroviny

2 ks filetu z Mořského vlka
ghí
citronový pepř
olivový olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety opláchneme, osušíme a ze strany kde je kůže, opatrně na třech místech nařízneme, aby se nám filet na pánvi nekroutil.

  2. Na dlaně si nakapeme trochu olivového oleje a ten vetřeme do filetů z obou stran.

  3. Následně z obou stran rybu i osolíme a bohatě okořeníme citronovým pepřem. Grilovací pánev rozpálíme a přidáme lžíci přepuštěného másla. Zprudka opečeme nejprve kůží dolů, a jakmile začne maso ze strany od kůže bělat, tak filety otočíme – později by se nám již filet asi rozpadl.

  4. Opečeme ještě krátce i z druhé strany. Podáváme na směsi teplé zeleniny, nebo dle chuti s brambory či bagetou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mořský vlk s citronovým pepřem

Tématické fráze: vlkous recepty vlkous recept mořský vlk recept vlkouš obecný recepty vlkouš obecný recept mořský vlk na másle mořský vlk recepty mořský vlk filet mořský vlk filet recepty recept na filet mořského vlka mořský vlk filet recept mořský vlk anglicky morsky vlk na panvi recept mořský vlk filet z mořského vlka vlkouš obecný recepty kuchynská uprava mořského vlka recepty na morskeho vlka recepty vlkouš mořsky sumeček recept