uvařila 4. 1. 2012 14:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 1. 2012 14:41
mléko, cukr, vejce, mouka hladká, marmeláda, šlehačka, ovoce
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Velký přehled druhů mouk: Která se hodí na kynuté těsto, která je vhodná na zavářky
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu