Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
JanaDorazinova uvařila 12. 5. 2010 17:48 Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec) 0 0 naloženo v misce Okomentovat
Black Friday: Kuchařky, kulinární kurzy, kalendáře a další se slevou až 50 % už čekají na všechny gurmety
Trochu jiný pudink: Slavný britský sticky toffee pudink chutná spíš jako vláčná buchta. S karamelem je dokonalý!