Chalupářská játra: Vychutnejte si měkká a šťavnatá játra se zeleninovou směsí, stačí dodržovat ověřené rady a tipy
Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
Svíčková na smetaně je vynikající díky přípravě ve výpeku. Vyzkoušejte ji podle osvědčeného postupu ve video receptu
MamlajdaD uvařila 27. 7. 2020 20:27 Pečená uzená ryba v papilotě 0 0 Na pečicím papíře před pečením. Pak už jen pečlivě zabalit. Okomentovat
Soukenický řízek podle normy ČSN: Základem úspěchu je pěkně prorostlý bůček, skvělou vláčnost zajistí i mléko
7 foto Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové