uvařila 17. 6. 2015 08:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 6. 2015 08:54
zelí čínské, rukola, mrkev, celer strouhaný, pórek, rýže, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř, olej olivový, ocet vinný, tuňák ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Cesta ke štíhlé linii: Jídelníček podle čtyř živlů poradí, jak shodit přebytečná kila!
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Asijské bylinky: Koriandr, thajská bazalka nebo perila jídlo ochutí, provoní a ještě pomůžou trávení