
Bramborák s masovou směsí
Recept ještě nebyl hodnocenBramboráky jsou perfektní ukázka toho, jak z mála vykouzlit velikou dobrotu. Utlouct se po nich můžeme už od dětství, hlavně když jsou čerstvě vyndané z pánve, horké a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 217 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bramboráky jsou perfektní ukázka toho, jak z mála vykouzlit velikou dobrotu. Utlouct se po nich můžeme už od dětství, hlavně když jsou čerstvě vyndané z pánve, horké a…
Dušené vepřové maso na způsob perkeltu, do kterého je přidáno kysané zelí, má svůj původ v Maďarsku. Připravit velmi oblíbený segedínský guláš není složité, ani časově…
Často se stává, že nesprávný postup přípravy dokáže jídlo prakticky zkazit, přestože používáme dobré ingredience. U jater to platí dvojnásob. Rozhodli jsme se vás naučit…
Vietnamskou pollévku Pho Bo znáte z vietnamských bufetů a restaurací. Její vymazlenou verzi zvládnete i doma, musíte ale počítat s delším časem na vytvoření dobrého…
Prostá a dokonalá kombinace ingrediencí, taková je klasika v podobě srbské kotlety. Tradiční receptura si žádá sterilovanou kapii, ale v našem receptu jsme ji kvůli…
Tak tuhle minutku si stoprocentně zamilujete! Pečeně z vepřové panenky je jemná a šťavnatá. Pokud maso navíc naložíte do bylinkové marinády, získá nádhernou vůni a…
Za italským názvem aglio olio se skrývá velmi snadný recept na vynikající pikantní těstoviny. Aby vás tradiční pokrm původem z Neapole přenesl rovnou na dovolenou,…
Máte-li rádi na talíři "exotiku", bude vám chutnat i osvěžující a pikantní polévka připravená podle tohoto receptu. Úžasně vonící polévku podáváme v miskách a určitě v…
Dostali jste chuť na Asii a že nevíte, jak na to? S tímto receptem se určitě neztratíte a výborně si pochutnáte. Překvapte své blízké mořskými plody, porcí bylinek a…
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, klobásy na kolečka a papriku na proužky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatova a přidáme česnek. Po chvilce přihodíme klobásy a také…
Cítíte tu vůni exotických krajin? Koriandr, zázvor, chilli a další asijské speciality, které toto jídlo dělají výjimečným. Vyzkoušejte skvělé nudle s plátky vepřové…
Zbyl vám doma tvrdší chleba a chcete ho vyhodit? Rozhodně ne! Raději rozpalte pánev a připravte pikantní směs, která budena topince chutnat.Takto připravený pokrm se…
Nudle připravíme podle návodu na obalu. Očištěné maso nakrájíme na plátky, pak na nudličky velikosti soust a ty obalíme v Solamylu. Omytý pórek i papriku nakrájíme na…
Příprava omáčky : Rajčata pokrájíme na malé kousky ( při použití konzervy krájených rajčat neděláme), chilli papričku zbavíme semínek ,mrkev , papriku, chilli papričku …
Někomu se může kýta zdát tuhá, ale pokud ji připravíte na sádle, místo oleje, budete mile překvapeni. Přidejte zeleninu, chilli papričky a rázem můžete servírovat chutný…
Kuřecí prso nakrájejte na tenké proužky a osolte. Na hodně rozpálené pánvi s olejem ho orestujte a odložte stranou. To samé proveďte i se zeleninou, kterou nakrájejte na…
Nakrájíme maso na širší, ale tenké pásky a restujeme na mírně osmahlé cibuli, za stálého míchání, cca 5 -7 minut.Veškeré suroviny na pastu mixujeme ponorným mixérem za…
Tradiční utopenci patří mezi oblíbené pohoštění už po mnoho generací. Znáte ale tuto variaci s pikantním nálevem, ve kterém najdete i kečup a hořčici? Naložené špekáčky…
Omytou hlívu nakrájíme na proužky (hrubé části odkrojíme a necháme do polévky). Slaninu nakrájíme na kostičky, česnek na tenké plátky.Slaninu opečeme na sádle a…
Obzvláště v grilovací sezóně tuto marmeládu z červené cibule jistě hojně využijete. Skvěle chutná v hamburgeru nebo jako doplněk ke grilovanému hermelínu. S čím si ji…
Vietnamská kuchyně je pestrá, používá spousty druhů zeleniny, kvalitní maso a v neposlední řadě je i lákavá pro oko. Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ je náročnější na…
Očištěné listy mladého (ale lze použít i zimní) zelí nakrájíme na jemné nudličky, bramboru na kostičky a párek na kolečka.V rozehřátém hrnci na sádle orestujeme kolečka…
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami