Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Eliza uvařila 10. 5. 2009 10:45 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Okomentovat
Jak správně sušit houby? Důležitá je velikost plátků i teplota při sušení v troubě, babky a některé další druhy se ale k sušení nehodí
Palačinky s houbami zapečené s omáčkou Mornay ( Ficelle Picarde) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 1974andrea
Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 RubyRom 160 min