Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Vyzkoušeli jsme rychlou pizzu z toustového chleba a výsledek nás příjemně překvapil: Za 15 minut ji podáváte a chutná skvěle
1974andrea uvařila 28. 8. 2013 10:59 Plzeňské rozpeky, rozpíčky nebo vdolky (na sucho pečené i smažené) 0 0 Okomentovat
Bruselské řezy: Slané krémové jednohubky překvapí lehce pikantní chutí, jsou ozdobou svátečního stolu a snadné na přípravu
Video Recepty z českých pohádek: Vláčná hrníčková bábovka od Karkulky voní vanilkou a kakaem a potěší nejen babičku
Mexické pikantní kuře: Pálivé fazole ho zahustí a ochutí, zázvor provoní a chilli papričky dodají ten správný říz