Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Eliza uvařila 13. 11. 2011 18:30 Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce 0 0 Okomentovat
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný
Bubble waffle aneb vafle s bublinkami: Dejte si je na pouti, nebo připravte doma. Naplněné šlehačkou, čokoládou a ovocem chutnají skvěle
Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 thomassinno 60 min