Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejlepší recepty na sladkokyselá jídla

Nejlepší recepty na sladkokyselá jídla

Sladkokyselá omáčka nebo polévka je běžným pojmem v nabídkách čínských restaurací. Právě pro asijskou kuchyni je totiž tento mix dvou zdánlivě naprosto odlišných chutí typický. Ačkoliv na první pohled k sobě možná nejdou, sladkost a kyselost dohromady fungují výborně. Připravte si sladkokyselou omáčku doma a uvidíte, že si ji zamilujete! 

Chce to kvalitní ocet, trochu cukru, kečup, špetku zázvoru a osmahnutý česnek. Když tyto přísady smícháte, vznikne marináda, která perfektně ochutí kuřecí křídla i vepřové nudličky. Maso pak stačí jen orestovat, přidat k němu zeleninu a podávat s rýží - et voilá, pokrm, který vás přenese rovnou do Pekingu, je na světě! Sladkokyselou omáčku nicméně využijete i jako zálivku do orientálně laděného salátu.

Více

1 2 3 4 8 14 21 27

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům