Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Anna Kocikova uvařila 31. 1. 2013 15:48 Pstruh s citronovým pepřem, na másle - v pánvi 0 0 Okomentovat
Babské rady, jak vyčistit troubu: Stačí citron, jedlá soda, voda a bílý ocet, pozor musíme dát jen na správné kombinace
Potraviny, které si můžete dát před spaním: Vajíčka, kešu nebo krůtí maso zaženou hlad, navodí klid a neohrozí štíhlou linii