Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
zizala uvařila 23. 4. 2020 06:41 Berounské koláče - staročeské 0 0 Zobrazit detail spodní maková náplň Okomentovat
zizala uvařila 23. 4. 2020 06:41 Berounské koláče - staročeské 0 0 Zobrazit detail Spodek upečeného koláče Okomentovat
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Bratislavské rolované plecko podle Pepy Nemravy: Šťavnaté maso se zeleninou připravíte snadno a pochutná si každý