KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Linda Naomi Soto uvařila 11. 2. 2014 03:24 Bezvaječný jahodový koláč s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Linda Naomi Soto uvařila 11. 2. 2014 03:24 Bezvaječný jahodový koláč s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaká je nejlepší třešňová bublanina? Ta šlehačková je nádherně vláčná, rychlá na přípravu a chutná božsky
Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou