Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 232 kJ / 2 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 21,20 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 618,20 g |
Postup přípravy
Dobrou chut :-)
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezvajecny jahodovy kolac s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBox
Moje poznámka
Bezvajecny jahodovy kolac s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBox
Nejnovější recepty
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 2 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 3 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 3 hodinami
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 59 minutami
Uherská krkovice
Sahula před 1 hodinou
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 1 hodinou
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 1 hodinou
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 3 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 5 hodinami
Koprová omáčka
starky59 před 6 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova prásk,
prask.cz,
prask.tv,
tncz nova levné recepty ládi hrušky bublanina,
prask tv,
prask tv,
tncz nova,
prask cz,
prásk tn cz,
lada hruška jahodový koláč,
lada hruška jahodový koláč,
tn.cz prásk,
tncz nova prásk tv,
prásk.tn,
tncz prásk,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
www tn cz prásk,
jahodovy kolac s drobenkou,
prask,
prask tn.cz
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr,
mléko,
olej,
extrakt vanilkový,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
jahody
Komentáře