Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
petrzelka uvařila 15. 5. 2010 21:42 Bleskový jablkovec s makovým mramorováním 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jajine uvařil 12. 5. 2010 16:56 Bleskový jablkovec s makovým mramorováním 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 skvělých receptů z rýže: Jednoduché risibisi, rýži se žampiony nebo vaječnou rýži si zamiluje každý
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota
Hovězí nudličky se sušenými švestkami, houbami a ořechy (bez tuku) Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Kocmax 45 min