Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Josef Lerch uvařil 24. 1. 2015 16:14 Brabci ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Brabci ze „Šlajfu“ Okomentovat
Plesnivé brambory aneb Zapečená delikatesa s nivou a smetanou chutná fantasticky, navzdory svému názvu
Konec trapasům v restauraci! Už žádné mačáto, gnoči, nebo gordon blů: Tahák, jak správně vyslovovat názvy jídel a nápojů