Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad
Lenka Škulinová uvařila 1. 10. 2021 03:56 Bramborová polévka s ostravskou klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 1. 10. 2021 03:56 Bramborová polévka s ostravskou klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 30. 9. 2021 18:15 Bramborová polévka s ostravskou klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 30. 9. 2021 18:12 Bramborová polévka s ostravskou klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 30. 9. 2021 07:22 Bramborová polévka s ostravskou klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí