Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
mika59 uvařila 15. 2. 2017 14:32 Bramborové nočky v petrželkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 2. 2017 14:32 Bramborové nočky v petrželkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince