Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
danielle72 uvařila 30. 5. 2015 10:05 Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 30. 5. 2015 10:03 Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Potraviny, které máte za prošlé, můžete jíst. Stačí si zapamatovat, jaké datum na etiketě je důležité
Žloutkové cukroví se dá udělat jen ze dvou ingrediencí. Navíc je úžasně křehké a doslova se vám rozplyne na jazyku
Jak připravit domácí kysané zelí: Dokonalý výsledek zajistí správné množství soli, pak je zelí chutné a nekazí se