Jak připravit křupavé výpečky: Záleží na správném výběru masa i způsobu pečení. Správný postup zaručí luxusní výsledek
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva
Ochutnejte Asii, Paťovu fantazii: Recept na tuhle bůčkovou bagetu v asijském stylu chválil i Jan Punčochář
terezicka1 uvařila 24. 1. 2016 15:05 Bramborové šátečky s vepřovou paštikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 24. 1. 2016 14:14 Bramborové šátečky s vepřovou paštikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 24. 1. 2016 14:14 Bramborové šátečky s vepřovou paštikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 24. 1. 2016 14:14 Bramborové šátečky s vepřovou paštikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
20 foto V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo